сряда, 1 декември 2010 г.

Защо е по-добре да пушим електронни цигари? / L&A VAPE e-liquid /

   За да разберем предимствата за нашето здраве от електронното пушене ще трябва накратко да се запознаем с устройството и начина на работа на "електронната цигара".
   Електронната цигара е съставена от 3 части – батерия, изпарител и пълнител. Батерията захранва изпарителя, който изпарява никотиновата течност, намираща се в пълнителя при което се образува пара ( пушек ). Пушачът поглъща тази пара като се създава реалистично усещане за пушене. Електронната цигара е средство с което може да откажете или напълно да замените вредното пушене на обикновени цигари.
   Парата която произвежда електронната цигара е напълно безвредна за околните, за разлика от пушекът от изгаряне на тютюна. Само след седмица пушене на електронна цигара вие ще почувствате облекчение на белите ви дробове, ще дишате по-спокойно, по - дълбоко и ще се чувствате много по-добре.
   Ще ви запознаем с някои от многобройните предимства на пушенето на електронна цигара.
- В тютюневия дим се съдържат над 4000 различни вредни химикали и 1% от тези вещества са известни канцерогени - Амоняк, Формалдехид, Ацетон, Катран, Въглероден Оксид, и Арсеник: това са само няколко от веществата, които се съдържат в нормална цигара. Течност за електронни цигари от L&A Vape не съдържа нито един от тези канцерогенни елементи. Парата от течностta не причинява рак, не вреди на вашето здраве и на здравето на околните и в същото време задоволява напълно навикът ви свързан с ритуала на пушене и никотиновият глад.
- Изпаренията от нашата течност за електронни цигари не създават опасност от пасивно пушене за околните, не пречат и не дразнят хората около вас, което ви позволява да пушите на места където е забранено пушенето на обикновени цигари.
- Използването на електронна цигара с никотинова течност L&A Vape ще ви спести много средства, тъй като 20мл се равнява на повече от 20 кутии обикновени цигари.
- Използвайки електронна цигара, не са ви нужни пепелници и запалки, не оставяте облаци от дим в помещението в което пушите.
- За максимална ефективност и удоволствие, ние ви предлагаме качествена никотинова течност за електронни цигари , с различна концентрация на никотин - 5, 18 и 26 mg/ml и богато разнообразие от аромати. Тази течност за електронни цигари може да се използва със всички видове електронни цигари, електронни пури и електронни лули.

Погрижете се за Вашето здраве с продуктите на L&A Vape ! 


http://www.la-vape.com

1 коментар:

  1. Whether your prime concern is variety or taste, VaporFi is will fulfill your vaping needs.

    With vape juices that are extracted from food-grade ingredients, their vaping flavors are more smooth and consistent.

    ОтговорИзтриване