неделя, 7 октомври 2012 г.

Нови опаковки за никотиновите течности "L&A Vape"

     През м. Октомври ще бъдат сменени флаконите на течностите за електронни цигари "L&A Vape". 
     Защо нови флакони ?!
     По-лесно зареждане на танк-пълнители и картомайзери!
     Childproof капака за по-добра защита на вашите деца, в съответствие с европейските норми за продажба на никотинови течности!



   Новият материал от който са изработени флаконите е сертифициран за съхранение на хранителни продукти. Твърдостта на опаковките се контролира при тяхното производство с цел сипване на никотинова течност с минимално усилие. Оригиналните течности за електронни цигари ще ги познаете по фирменият флакон.


   Създадохме новите флакони за по-голямо удобство на нашите клиенти. С по-тънкия накрайник безпроблемно се зареждат всички видове картомайзери. По-удобно е и зареждането на всички модели танк-пълнители - без да махате силиконовата тапичка директно през отвора.

4 коментара:

  1. Преди минути в новините на Нова "експерт" ни обясняваше че изпаряваме антифриз явно не правеше разлика м/у пропилен гликол и етилен гликол . крайно време е да се свържете с тази медия а ис други като единствен български производител , още повече коментара беше на фона на снимка с ваши течности.Всъщност пропилен гликола се използва и за овлажнител при аналоговите цигари но експертката не го спомена.

    ОтговорИзтриване
  2. Здравейте, за нас лично не си струва да си губим времето с "платени експерти" които използват титлите си (професор, доктор, доцент и т.н.) с комерсиална цел. За нас най-важно е мнението на клиентите ни, техните коментари и забележки. Водейки се от забележките на КЛИЕНТИТЕ ние непрекъснато се опитваме да подобряваме качеството и ароматите си, а и подбираме по-качествени производители и на електронните цигари. КЛИЕНТИТЕ са тези за които живеем и работим, ако ТЕ вярват в качеството на нашите продукти значи ние постигаме мечтите си. И за това пак казвам не си струва загубеното време да се борим с "вятърни мелници" и да влизаме в безмислени спорове с "платените специалисти". Още преди две години и половина ние сме подбрали качествени суровини - пропилен гликол за хранителни продукти с чистота >99%, а не пропилен гликол за технически цели с чистота 85%. Подбрали сме раститлен глицерин от европейски производител който се използва във фармацията (за сиропи например) и е с чистота 99.4%, а не глицерин който е отпаден продукт от производството на био-дизел и съдържа метилов алкохол. И разбира се цената ни не е най-ниската на пазара, но пък ние сме убедени и вярваме в качеството на продуктите си.

    ОтговорИзтриване
  3. Здравейте,как да различа оригиналния ви фирмен флакон?За да се изразя по-точно,интересува ме шишенцата така ли се предлагат отворени/просто отвъртваш капачката/или ...?

    ОтговорИзтриване
  4. Здравейте, нашите флакони ще ги познаете по знака "L&A" на дъното на шишенцето. Да продават се така отворени, тъй като капачката тип "child proof" (защитена за отваряне от деца) не може да се направи с лента тип "бандерол" която да гарантира че продукта се отваря за първи път. А за да бъдете абсолютно сигурни че закупуваната от Вас течност е оригинална моля пазарувайте от нашия електронен магазин или от фирмените ни магазини в страната.

    ОтговорИзтриване